bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ldn.

Po dlhych rokoch sa mi podarilo opat navstivit Ldn.
O tomto meste sa da pisat a pisat a pisat...Je ohurujuce, inspirujuce, unavujuce, sokujuce, kludne, hekticke. V tom meste je VSETKO.
Namiesto reci sem dam radsej niekolko fotiek.


Notoricky zname Piccadily Circus. Tam uz clovek nic nove nevymysli. Mala prihoda - postaval tam skupinka 4-5 "pravych" punkerov. Stal som nedaleko, otocil som objektiv a v tom jeden z nich vystrelil ku mne, zakryval mi objektiv a splietal nieco o 2 ci kolkych librach a moznosti odfotit si ich. Nuz cudni punkeri, akysi komercni ...





Nieco zo City. Cez tyzden sa tam neda pohnut, cez w/e nevidiet zivej nohy.




Parky, trava, zelen ... Preco sa nevieme zadarmo poucit a jednoducho okopirovat dobre veci? Neverim, ze by nejaky Durkovsky a ini mestski potentati neboli v Londyne ... Nuz ale, zabezpecit seba a rodinu peniazkami, ktore nepachnu (a vo velkom su prave spoza mlaky) je urcite uslachtilejsi ciel ako sluzit verejnosti.




Kto je to tu zatazeny na kandelabre? Kaktus, ci Netopier?




Jedna z najlepsich typickych anglickych veci, krcma. A na rozdiel od tych ostatnych, ako je caj, portske, cigary ... je povodna. Co by si anglicania pocali, keby neboli kolonizatori?



Zopar dalsich fotiek si mozete pozriet na picase.

Tema | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014