bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Takmer trapna situacia.

Odpocute niekde v MHD.
V jednom z mnohych modernych administrativnych chramov nasej najvacsej dediny. Socialne zariadenie. Vojdete do neho peknymi dverami. Privitate sa sam, teda vas obraz vo velkom zrkadle nad umyvadlom. Vpravo tekute mydlo, zasobnik na papierove utierky, oprskane kachlicky, plny kos mokrych utierok. Ak ste si prisli iba umyt ruky, pripadne doplnit farbicky na xichte, uviazat kravatu alebo len narcisticky sa obzriet, nic vas nenuti ist dalej.
Dalej su dalsie dvere. Za nimi vacsia miestnost. Lacne kachlicky, popraskana dlazba (ved je to draha administrativna budova), dva pisoare. Tie vas neprekvapia, na prvych dverach bol panacik. Hmm, a co ked pisoar nestaci? Moderna administrativna budova mysli na vsetko! Nemozete si nevsimnut namodralu nieco ako stenu. S dverami. Je to akozestena, na nozickach, 20 cm fuga dole 20 cm fuga hore. Za akozestenou samozrejme vas ciel, toaletna misa. Zavriete za sebou, tvarite sa, ze tam nie ste. Vsetko pocut, vsetko citit. Nielen vas na toaletnej mise, aj tych, co pridu vyuzit pisoar a anonymny priestor. Vidiet vase topanky. No nic.
Vybavite si, co ste chceli, lenze na zaver potrebujete asistenciu celulozneho produktu hrubych rysov. Automaticky siahnete do velkeho bubna napravo od vas, ano aj ten sa tam zmesti. Velky bubon, velka zasoba. Kazda, aj ta najvacsia zasoba sa raz minie. Ako ropa, nekonecna trpezlivost ci slnecna energia. Ale ta obrovska zasoba papiera v rolke, ktoru teraz nahlivo potrebujete, prave ta dosla ako prva. Do riti! No spravne, tam to ide, lenze co, ked nie je papier?
Zacnete cinnost velmi neobvyklu na tento priestor. Rozmyslat. Hmmm. Je tu niekto? Nepocut nic. Ani pri umyvadle? To uz nie je take iste, dobre zavrete dvere tlmia zvuky. Nic sa neda robit. Rychla akcia. Gate na pol zrde, slipy ktovie kde, ide sa. Rychly vypad - prve dvere, druhe dvere, vytrhnut co najmensim poctom pokusov papierove utierky vedla zrkadla, letmo sa pozriet do zrkadla, ci je uces v poriadku, ustup naspat. Uff! Operacia sa odohrala bez svedkov. S pokojom na dusi dokoncite zapocate dielo a nonsalantne opustite bojisko.

Tema | stály odkaz

Komentáre

  1. the rehooooooooooooooooooot...))))))))))
    tak toto bola super bodka za nie velmi vydarenym dnom..)))
    publikované: 27.09.2007 22:59:18 | autor: MissEllie (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. bandol
    super :))
    publikované: 27.09.2007 23:13:55 | autor: certica (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. hehe,
    preto treba najskor skontrolovat papier, ja to tak robim (skoro) vzdy :)
    publikované: 28.09.2007 09:31:33 | autor: hviera (e-mail, web, autorizovaný)
  4. ešteže
    si mi napomenul...idem si rýchlo pribaliť do kabeločky ešte jedny papierové vreckovky...čo ak náhodou zavítam do Vašej "dediny":))
    publikované: 28.09.2007 10:59:00 | autor: vikina (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014