bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tema: efemfiir

Ked som mal dial-up, neslo to. Vlastne radio na webe vtedy ani poriadne nebolo.
Vdaka tomu, ze som z byvalej metropoly Rakusko-Uhorska, to Rakusko nie je az tak daleko. V byvalych casoch vseobecneho socialistickeho blaha to bolo 100,1 mhz O3 co nas drzalo (samozrejme okrem Radio Luxemburg) pri hudobnom zivote. No a samozrejme deti potentatov ako mlady Kovac, ale to je ina tema.
Onehda, uz v kapitalizme, som na radiu nasiel dalsi "okruh" verejnopravneho ORF - FM4. Velice pozitivna stanica. Zvycajne hovorena po anglicky, comu ako tak rozumiem, bohovska hudba a spravy o pocasi v Rakusku, ktore sa hodia v zimnych mesiacoch kvoli lyzovackam.
S technikou ide aj efemfiir. Da sa pocuvat po webe, co v hojnej miere vyuzivam. Hlavne v sobotu a nedelu do 12,00. To je absolutna spica medzi medzi mne dostupnymi radiami.
Moderuje to chlapik, ktoreho po tych mnohych rokoch nezmenili a predstavujem si ho ako naturalizovaneho rakuskeho cernocha. Jednoducho ma taky hlas. Okrem toho, ze jeho nativ language/mother tongue je anglictina, v pohode sa dohovori po rakusky, nemecky (to je fakt rozdiel), francuzsky .... keby som mal firemny telefon, fakt by som mu zavolal po slovensky a verim, ze by sa chytal.
A preco to pisem? Hraju tam bohovsky.

Tema | stály odkaz

Komentáre

  1. ked bohovsky
    tak to vyskusam :) dam Ti vediet
    publikované: 16.05.2007 11:05:39 | autor: essence (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014