bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tisicka!

Nasiel som tisicku!
"Vsimol si si, prekonal si tisicku! Tisic navstev na tvojom blogu." vravi mi akysi vnutorny hlas potom, co som to cislo zbadal. Bude to zrejme moje hrde ego.
"Tisic? To si hrdy co? Co tak kliknut a zistit, ako skutocne na tom si? Silvia, TP, BV, zahadna Ema ... Pozri, aj stare mena sa drzia v prvej 50-ke - ywana, dmiba, SNiPI, lulla, laskonka...Nic moc ta tvoja tisicka." co? to je zas co? skepticke ego?
"Kasli nato, ci tisic, ci stotisic. Ved to nepises pre nahanie navstev. Ved ani blbu googlovsku reklamu si tam nevies pichnut, tak naco navstevnost. Pises to pre seba ..." doriti, to je kto? Realisticke ego?
"Hmm, ked to nepises pre ostatnych, netuzis po reakciach a komentaroch inych (v pochybnej nadeji, ze ta pochvalia), tak naco to pises? Naco sem pracne vkladas fotky? Prd ti na tom nezalezi...Zalezi! Ako kazdemu inemu. Inak by si si pisal dennik, alebo nieco podobne." kontruje hrde ego.
"Tak len si pis ... myslis si, ze bohvieake perly sukas, ze fotky len zvacsit a hodit na vystavu do Domu Fotografie..." brzdi skepticke.
"No pozri ... uz raz pises, tak pis a davaj fotky dalej. Vaz si aspon tych 1000 a nieco, ze obetovali svoj cas, pozreli sa na tvoj blog, mozno napisali komentar. Keby ta to aspon trochu nebavilo, davno by si s tym praskol. Chces nahnat navstevnost? Tu mas zopar tipov:
- pis casto
- pis kvalitne, ako len kvalitne vies, aj ked budes sukat denne clanok a bude o tom, ze dnes prsi a zajtra je streda, vyprdnu sa na teba
- castym pisanim si cibri styl, nekopiruj, skusaj vlastnu cestu
- komentuj blogy
ostatnych, ked si prihlaseny, mas velku sancu, ze mrknu aj na teba a mozno sa stanu stalymi navstevnikmi, len tak zo zvedavosti. A zopar jednotlivcov ma nutkavu potrebu dat do komentu aspon smajlika len aby bolo vidno, ze tu boli
- popularne nazvy clankov zarucuju klik, nezarucuju, ze si to niekto po par riadkoch docita. Popularne su napr. "Oooch, opat ma nechal/a; nikto ma na tomto svete nechape; kvapky potu na tvojich bradavkach;
idem hladat spriaznene duse na Mars; seda myska kolegyna je zvrhla" a podobne. Neodporucam.
- poezia ... na zvazenie. Placanie rymov, len aby boli, to  boli
Nuz ale ci to naozaj funguje.... :-)" ozval sa realista.


Tak si to ti traja vykecali. A ja sa obavam, ze s tym mojim blogom to bude tak ako doteraz. Obavam ... neobavam, jednoducho to tak bude.


Tema | stály odkaz

Komentáre

  1. ukazuje
    sa mi teraz 1062 :)
    publikované: 09.10.2007 23:06:35 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-))
    no presne tisic som vdaka svojej lenivosti nestihol ...
    publikované: 09.10.2007 23:15:28 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
  3. 1071..;)
    publikované: 10.10.2007 08:38:19 | autor: teide (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :)
    jednotlivec co ma nutkavu potrebu ohlasit, ze tu bol :)

    grats
    publikované: 10.10.2007 10:13:31 | autor: bv (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. bv
    grats je ... pozitivum, ci negativum? :-))
    publikované: 10.10.2007 22:22:57 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
  6. ;)
    1122 - dalsie pekne cislo :)
    publikované: 11.10.2007 23:32:19 | autor: essence (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014