bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tema: spravy vs. reklama.

TV mi okrem kvalitnych filmov prinasa aj spravy. Nad brakom sa nepozastavujem.
Asi najznamejsia spravodajska stanica, ktora to vlastne rozbehla, je CNN. (Cosi som zhliadol, ze Al Dzazira, ci ako sa to pise, sa ma tiez distribuovat v nasich kabloch a - priznajme si - verili sme jej skrze nase stanice svojho casu). CNN nepozeram cielene, iba ako sucast takmer kazdodenneho browsovania po spravodajskych staniciach. Vsimol som si jednu vec. Hlavne spravy, najvacsie pecky, cim sa zacina pravidelny blok sprav su nechutne zabery a spravy z bojov, samovrazednych utokov, bratovrazednych cistiek, jednoducho nasilie, krv, zabijanie, mocensky boj. Po obligatnom bloku pride reklama - ved aj CNN musi z niecoho zit. Reklamy su vacsinou promo na napr. Grecko, Chorvatsko, Turecko, Cechy a podobne ...idylicke zabery neskutocneho raja a pohody, ziadny stres, ziadne mrtve tela ... Aky to paradox.

Tema | stály odkaz

Komentáre

  1. no
    tak to je pecka
    publikované: 23.02.2007 08:23:35 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tak...
    CNN je Tv stanica, kt potrebuje niecim zaujat a morbidnostami sa da zaujat vždy :)
    publikované: 08.03.2007 14:37:03 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
  3. obavam sa,
    ze CNN uz davno nie je stanica, ktora potrebuje niecim zaujat. To skor ambiciozni nimandi sa snazia zaujat CNN ... a CNN je jedna z tych sil sveta, ktora urcuje, ako bude svet vyzerat. To je na tom tragicke, namiesto zobrazovania sveta ho chce riadit.
    publikované: 08.03.2007 22:03:39 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014