bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tema: hudba z pocitaca.

Kdesi som narazil na last.fm ci daco podobne.
Nebudem sa rozpisovat o webe 2.0 ci socialnom webe (samo o sebe vyjadrenie socialny web, co "social bookmarks" a ine mi pride scestne), do ktoreho sa vraj last.fm radi. Lebo o tom neviem nic. Viem iba to, co som sa docital - niekto totiz za vas sleduje, co pocuvate na kompe, pokial s nim robite a dava o tom informacie dalej a mozete na zaklade spoconej hudby vytvorit "komunitu". Onehdy som si nainstaloval (no, sukromne musim priznat, ze kvoli jednej osobe, ktoru som jakziv nezastihol on-line:-) google talk a tam vam tiez moze chytry program posielat do sveta, ze co pocuvate.
Ja si ale myslim, ze zasadna chyba je v tom, ze hudba sa nema pocuvat na pocitaci. Som zastanca toho, aby sa hudba pocuvala na zariadeniach k tomu urcenych. Teda reproduktoroch, ktore maju aspon nejaky objem, na receiveroch/zosilovacoch na to urcenych, CD (alebo aspon DVD) prehravacoch na to urcenych. Hudba cez pocitac je plocha, neosobna, nevyplni priestor.
Ja viem, su tu Logitechy 5+1, ine reproduktory k pocitacom ... ale to nie je ono.
Dalsia zasadna vec pre mna-rad hudbu POCUVAM. To znamena, ze nebudem pri nej pisat maily, blogy, komentare do blogov, chat na google talk ...
Ale aby som len nekritizoval - taky rozhlas po webe je uzasna vec. Takze ako nahle si vyssie spominane veci zaobstaram, budem sa ohliadat na moznosti spojenia kompu ako zdroja radia a zosilovaca. Ja, ako pocitacovy takmeranalfabet teraz neviem, ako to spravit. Totiz som nuteny teraz pocuvat hudbu z radia aj z CD len cez pocitac, male chrastitka...:-)

Tema | stály odkaz

Komentáre

  1. :)
    zaujimave informacie
    publikované: 02.03.2007 15:45:36 | autor: essence (e-mail, web, autorizovaný)
  2. :)
    ja milujem hudbu a je mi úplne jedno, odkiaľ ju počuvam...- hlavne, že je :)
    aku hubdu počúvaš??
    publikované: 08.03.2007 14:23:04 | autor: Lili (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014