bandol

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Tema: e-politika.

Alebo JeToTak.
Pred par mesiacmi som sa dozvedel o portali e-politika. Zacal som ho citat. Zaujalo ma, ze jednym z autorov je napr. R. Kotian, neuspesny politicky cinovnik, ale pisuce s dobrym postrehom, Eugen Gindl, laviciar a socialsita tiez s niekedy dobrym postrehom, Sava Popovic, od neho som ocakal nadhlad a vtip, V. Bacisin, trochu svojskych komentarov k ekonomike. Portal sa zacal v podstatnej miere venovat USA, Iranu, Azii a to dost vyhranenym stylom. Zvycajne to bol Bush a USA, ktori boli ti "zli". Nie, rozhodne nechcem obhajovat USA. Na to mam prilis malo informacii a casu venovat sa tomu, aby som vedel povedat jednoznacny nazor. Jednostranne podane veci vo mne vzbudzuju automaticky nedoveru. Zacal som sa cudovat, ako zrazu J. Mikusova je odbornicka na mnohe veci, pocnuc Izraelom konciac klimatickymi zmenami. Ako S. Ruppeldtova je odbornicka rovnako na domacu ako aj zahranicnu politiku a mnohe ine... Nie, nechcem polemizovat s ich odbornostou, len jednoducho vo mne vyvolavaju pochybnosti. Urcite to da mnoho prace povyhladavat na webe cez inteligentne prehliadace informacie.
 
Potom som sa zase dozvedel o inom portali. Cize e-politika skoncila, zacalo JeToTak. Ale na povodnom webe ziadna zmienka o konci-marne som si naklikavak RSS-feed, ziadne novinky. To ma dost zarazilo, myslel som si, ze e-politika sa robila pre citatelov a nie ako klub stylistickeho cvicenia.
Do JeToTak vlastne vsetci presli, aj so starymi clankami. Novinkou je L.Lintner, dalsi neuspesny politik, so svojim videoblogom.
Uvidime, co nam novy spravodajsky server prinesie. Snad aj viac polemiky.


Tema | stály odkaz

Komentáre

  1. .
    fajn, dik, ten portal som nepoznala .. idem preskumat.
    publikované: 14.03.2007 15:34:43 | autor: bratislavitae (e-mail, web, autorizovaný)
  2. tak som si tam dnes nieco precital,
    dost biedne. Mam pocit, ze klub liberalnych intelektualov sa ide predbiehat, kto viac nakyda na KDH, Hriba, konzervativcov. Je to ubohe, postavit clanky na nenavistnych, demagogickych ohovarackach.
    Rozhodne tym nechcem obhajovat Hriba s jeho tyzdnom, alebo KDH. Su mi rovnako proti srsti s tym ich militantnym pristupom "my vieme vsetko najlepsie". Ubohe, jedna aj druha strana.
    Snad sa na portali najdu aj zmysluplne clanky. Trvalo to asi rok, kym som prestal citat tyzden. Kolko vydrzim citat JeToTak?
    publikované: 14.03.2007 22:08:49 | autor: bandol (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014